ZVANIČNO POTVRĐEN PROLEĆNI TREND CIPELA: Mnogima se neće dopasti, a već je GLAVNI KOMAD na ulicama (FOTO)

Magazin Praksa

21. 02. 2023. 000000 12:00

Photo: Shutterstock

Iako su poslednjih godina pomalo zapostavljene na modnoj sceni, zbog enormne popularnosti cipela poput mokasina ili oksfordica, protekla godina je nagovestila veliki povratak baletanki. Ova lagana obuća, našla se u ponudi mnogih brendova, na radost brojnih zaljubljenika u modu.

Kao i na početku milenijuma, baletanke sa potpisom brenda Miu Miu ponovo su poznate po tome što su najpoželjnije, o čemu svedoče mnogi stajlinzi viđeni na ulicama svetskih modnih prestonica. Pored satenskih lepotica Miu Miu, ističu se minimalistički modeli, a bez obzira na trendove, Šanelove prepoznatljive baletanke, već dugi niz godina predstavljaju obavezni model u modnom svetu.


Pored dizajnerskih brendova, to su kroz aktuelnu ponudu nagovestili i omiljeni high street brendovi poput nisko-budžetnijih brendova, dostupnih svima, koji su potvrdili i činjenicu da ćemo u prolećnim mesecima sigurno svuda viđati baletanke.

Somot, koža, saten i neopren, samo su neki od materijala koji ulepšavaju modele popularnih baletanki, sa ukrasnim detaljima poput svetlucavih mašnica, nitni i elegantnog metalik cveća.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU