Saša Popović otkrio kada će otići u PENZIJU: "Ne raditi ništa je najgora stvar"

Isidora Čolaković

21. 02. 2023. 000000 16:00

Foto: Ataimages.rs

Saša Popović iza sebe ima blistavu karijeru i brojne poslovne poduhvate koji su ga proslavili. On je gostovao u emisiji "Puls Srbije" gde je otkrio kada će otići u penziju.

- Biti penzioner i ništa ne raditi je danas najgora stvar. Čovek tada brzo ostari i propadne. Ja volim ovo da radim i osećam se kao pre 23 godine kada sam napravio Grand ili kao pre 33 godine kada smo napravili 90. godine ili kao 82. godine kada smo snimili "Čačak, Čačak" - rekao je Popović.

Što se njega tiče, on je rekao da može da ode sada i da se ne vrati više.

- Mogu da odem sada i da se ne vraćam. U penziji sam, mogu da odmaram. Ali ja volim Grand, ja sam ga napravio. Toliko sam izneo pevača i održao karijera. Nije Saša Popović samo napravio nove Zvezde Granda. Ja nisam napravio karijeru Šabanu Šauliću, Snežani Đurišić ili Ani Bekuti. Ali smo tu bili da im održimo karijeru i popularnost. Mada svi znamo koga su sve Zvezde Granda iznedrile - rekao je Popović i nastavio:

- Nema više Tozovca, Marinka Rokvića, Šabana, Džeja, Sinana, Bore Drljače, Merime, itd. Ko bi njih nasledio da nema Zvezde Granda, a svi znamo ko je Tanja Savić, Milan Stanković, Aleksandra Prijović, Milica Todorović, Andreana Čekić, Aleksandra Mladenović. Sve je to izašlo iz ovih Zvezda Granda.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU