Must have komadi u odevanju za predstojeću prolećnu sezonu

Jelena Knežević

20. 02. 2023. 000000 08:17

Foto: Shutterstock

Osim toga, sa dolaskom proleća oslobađamo se teške i tople zimske odeće i obuće i prelazimo na onu laganiju, veseliju i udobniju.

Danas modne trendove u oblačenju ne postavljaju samo modne kuće, dizajneri i modni časopisi već na postavljanje trendova veliki uticaj imaju modne trendseterke i influenserke koje prati veliki broj mladih ljudi na društvenim mrežama, posebno žena.

I šta je to što se nalazi na listi must have odevnih predmeta za predstojeću prolećnu sezonu?

Polo majice – klasik koji se lako kombinuje uz sve

Prva asocijacija na polo majice jeste karakteristična kragna i kratak rukav, a sam naziv potiče od polo igrača koji su ih nosili.

Polo majice karakteriše jednostavan i prepoznatljiv izgled koji omoguća da se one kombinuju uz razne odevne kombinacije i obuću. Proizvode ih mnogi poznati svetski brendovi, mogu se naći u raznim bojama i dezenima i po raznim cenama.

Dostupan su proizvod na tržištu što ih svrstava u red must have komada pored svih ostalih gore pobrojanih.

Uz duboki džins do atraktivnog izgleda

Generalno rečeno mnogi komadi odeće sami po sebi ne budu puno efektni dok se ne iskombinuju i iznesu na pravi način kada njihove sve prednosti dolaze do izražaja. Jedan od takvih komada jesu uobičajene duboke farmerice. Iako na prvu ovaj komad odeće izgleda kao standardni, uz savremene ideje o kombinovanju i načinu nošenja došlo se do toga da duboki džins bude deo i casual i poslovne i večernje kombinacije.

Neki od predloga su da usku majicu uvučete u njih, a na struk stavite efektan kaiš koji je u skladu sa bojom konca na njima. Ili pak možete povrnuti nogavice koje će značajno doprineti atraktivnijem i prijemčljivijem izgledu.

Može se kombinovati i uz salonke i druge vrste cipela za elegantniji izgled, ali odlično izgledaju i uz razne modele Dsquared2 patika.

Dsquared2 patike kao sinonim za udobnost i jedinstvenost

Ako ste jedna od onih osoba koja prati svetske trendove onda znate koliki značaj se danas pridaje kvalitetnoj i originalnoj obući. U toj kategoriji jedan brend se posebno izdvojio, a reč je o Dsquared2 patikama.

One su dostupne i u Srbiji na nekoliko lokacija, a Dsquared2 patike od ostalih izdvaja sofisticiran i šik izgled koji prati visoka udobnost i komfornost koji u kombinaciji asociraju na visoku, luksuznu modu.

One se lako kombinuju uz sve modne trendove koji su već navedeni. Odlično idu uz polo majice, uz uske duboke farmerice, pa i uz svaki model kožne jakne.

Dsquared2  patike će svakoj kombinaciji dati osvežavajući izgled koji karakteriše i robusna seksipilnost.

Kožne jakne nikada ne izlaze iz mode

Sa dolaskom proleća ne menja se samo odeća i obuća koju nosimo već se menjaju i jakne koje svakako predstavljaju deo svakodnevnice. I ovog proleća must have u vašem ormaru jeste klasična crna kožna jakna.

NJu možete kombinovati sa svim komadima i odeće i obuće, odlično idu uz polo majice koje su takođe najavljeni modni trend za ovu sezonu.