Saša Matić isreno o PORODICI i roditeljstvu: "Naš posao je prosto takav da se retko bude kod kuće"

Isidora Čolaković

25. 02. 2023. 000000 19:00

Foto: Ataimages.rs

Saša Matić je ponosni otac dve ćerke i ističe da ne bi voleo da one krenu njegovim stopama iako su pokazale muzički talenat.

- Svako svoju decu odgaja onako kako on misli i veruje da treba. Ja sam zaista ponosan kako smo moja supruga i ja odgojili naše devojke, jer danas kad ih pogledam osećam takvu sreću. Izrasle su u vredne osobe. Talentovane su i muzikalne, ali ne bih voleo da se odluče za ovaj put. Mnogo je težak i nezgodan. Ali svakako će svaka od njih izabrati svoj put - rekao je Saša za "Kurir".

Saša se dotakao i svog odnosa sa bratom Dejanom, s obzirom na navode u medijima da su njih dvojica u sukobu.

- Istina je da smo mi rođena braća koja su odrasla zajedno, mnoge stvari prošli zajedno i volimo se više od svega. Dejan će zauvek biti poseban u mom životu.

Dejan i Saša se trude da provode što više vremena sa porodicom, iako je to ponekad jako teško zbog prirode posla koji iziskuje česta putovanja i odsustvo iz zemlje.

- Naš posao je prosto takav da se mnogo putuje i retko bude kod kuće. Ali, onda kad sam kod kuće, zaista se trudim da budem maksimalno posvećen svojoj porodici. Ti trenuci su za mene dragoceni i najvažniji. Istina, ponekad poželim da je tih trenutaka više, ali srećan sam što imam takvu porodicu da onda kad se sretnemo i sednemo jedni sa drugima znamo da osetimo i osvestimo taj trenutak. Napunimo prosto srce za sve dane koje smo proveli odvojeno i za sve one dane što nam tek dolaze - zaključuje pevač za "Kurir".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU