ŠMEKER PRVE KLASE: Bred Pit je dokazao da je muškarac koji stari najbolje na svetu ( FOTO)

Magazin Praksa

26. 02. 2023. 000000 15:00

Photo: Profimedia

Bred Pit se u petak uveče, prilično neočekivano kako prenose strani mediji, pojavio na dodeli prestižnih Cezar filmskih nagrada u Parizu. Pit se na binu popeo, kako bi uručio priznanje svom kolegi - režiseru Dejvidu Finčeru, ovogodišnjem počasnom dobitniku Cezara. Podsetimo, glumac je sa Finčerom sarađivao u legendarnim filmovima "Seven" i "Fight Club".

Proslavljeni 59-godišnjak, još jednom nam je pokazao da mu godine ne mogu ništa, on zapravo izgleda i bolje nego što je to bio slučaj na vrhuncu karijere.

Foto: Profimedia

Godine su doprinele njegovoj harizmi, a bore i poneka seda, samo pojačale šarm kojim ga je priroda već i te kako obdarila.
Bred ume da koketira sa ekscentričnim stilom i neobičnim komadima, posebno u poslednjih godinu dana kada je napravio veliki modni zaokret, ali ovog puta opredelio se za staru, dobru klasiku. Glumac je izabrao klasično crno odelo, sjajno skrojeno i skupo, upotpunivši ga belom košuljom, crnom kravatom i elegatnim, kožnim cipelama u crnoj boji. No, ono što nas je više kupilo od samog izdanja, jeste Bredov stav - uvek šarmerski, gospodski i nonšalantan u isto vreme.

Šta vi kažete - kako se vama dopada kako Bred Pit stari?

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU