Preminuo Madonin najstariji brat u 66. godini: Živeo je kao BESKUĆNIK i govorio da je nula za svoju porodicu

Magazin Praksa

27. 02. 2023. 000000 10:00

Photo: Profimedia

Vest da je nasjtariji Madonin brat preminuo, objavio je Džo Henri, suprug Madonine sestre, na svom  Instagramu. Oprostio se uz ove reči:

- Brat moje supruge, Entoni Čikone, sinoć je otišao iz ovozemaljskog aviona. Poznajem ga od svoje 15.godine, iz Mičigena, u proleće naših života. Zbogom brate Entoni, Želim da mislim da je Bog, u koga je tvoja blagoslovena majka (i moja) verovala, čekajući da te primi. Barem za danas, niko  me neće odvratiti od ove vizije.

Foto: Profimedia

Madona (64) i ostali članovi porodice, bili su otuđeni od Entonija. On se borio sa alkoholizmom godinama, i povremeno bio i beskućnik, živeći ispod mosta u Mičigenu. Kritikovao je svoju slavnu sestru i druge članove porodice, zbog toga što im nije stalo do njega.

Pre mnogo godina, Entoni je rekao za DailyMail:
''Ja sam nula u njihovim očima, ''ne-osoba''. Ja sam sramnta. Da sam se smrznuo, moja porodica verovatno ne bi znala, niti bi marila za to šest meseci.'' Što se same Madone tiče, imao je oštre reči za nju:
''Nikad je nisam voleo, ona me nikada nije volela. Nikada se nismo voleli'', tvrdio je.

Madona je odrasla u Detroitu, Mičigenu, zajedno sa Entonijem i ostalom braćom i sestrama. Kada se preselila u NJujork 1978. da bi se bavila plesom i muzikom, Čikone je ostao u Mičigenu.

Nije poznato od čega je Entoni preminuo, ali je poznato da je 2017. završio program rehabilitacije, i ponovo se povezao sa svojom porodicom.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU