POKORILA MILANO: Kim Kardašijan pokazala svima kako se nosi animal print, a ostala je verna svom stilu (FOTO)

Magazin Praksa

28. 02. 2023. 000000 09:20

Photo: Profimedia

Kim Kardašijan je veliki zaljubljenik u Italiju, a to dokazuje i njeno venčanje sa bivšim suprugom Kanje Vestom, koje je organizovala baš u ovoj zemlji. Ona se uvek rado vraća, kada za to ima priliku.

Obzirom da je postala zaštitno lice brenda Dolce & Gabanna, te ostvarila saradnju sa njima, sada je ponela par modela koji joj savršeno pristaju.
Kim je istakla svoje zanosne obline i uzak struk uz dve haljine ''zmijskog printa''. Jedna haljina je u bež tonovima, i duga je do poda, sa velikim izrezom napred, i gornjim delom bez bretela. Ona je ovaj izgled upotpunila širokom trakom oko vrata, od istog materijala, a ovo je ujedno i njen zaštitini znak.

Foto: Instagram printscreen/ dolcegabbana

U crvenom verziji, ponela je nešto kraću haljinu, do kolena, i crvene čizme sa špicastim vrhom. U oba slučaja, Kim se opredelila za puštenu kosu razbarušenog izgleda. Ovo je prava Kim Kardašijan, u Gabana izdanju.

Foto: Profimedia

Starleta je imala malih problema, kada je ponela kombinaciju duge uske suknje i kratkog topa, od svetlucavog crvenog materijala, jer je suknja bila toliko uska da je jedva hodala. Kao i prošle godine, napravljen je video dok se ona jedva penje uz setepenice na visokim potpeticama. 

Foto: Profimedia

Pored sjajnog izgleda, Kim zna da to nekad može biti i malo nelagodno iskustvo, što ne krije u svojim kontraverznim izjavama kako ''gladuje da bi stala u neku haljinu''. Vođena željom da izgleda što savršenije, ona je napravila liniju steznika.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU