SAMO NA RUCI NOSI PREKO 3.000.000 DINARA: Zbog ovih detalja Aleksandra Prijović, u svakoj prilici izgleda PREFINJENO (FOTO)

Magazin Praksa

28. 02. 2023. 000000 12:20

Photo: Shutterstock/ Instagam printscreen aleksandraprijovic

Aleksandra Prijović je od početka svoje karijere mnogo radila na svom stilu, te je sada izgled dovela do savršenstva. Ona vodi računa da se na svakom događaju pojavi u odevnoj kombinaciji koja je fenomenalno uklopljena sa detaljima.

Osim zanimljivih odevnih komada, pevačica voli da nosi i skup nakit, a skoro svaka njena modna kombinacija upotpunjena je Cartier nakitom. Veliku pažnju privukla je i fotografijom na Instagramu, na kojoj se vidi da pevačica na ruci ima čak tri narukvice pomenutog brenda.

Naime, ona je nosila dve Cartier narukvice u ukupnoj vrednosti od 16.100 dolara, odnosno od 1.789.515 dinara, dok je cena treće narukvice, takođe od belog zlata, ali sa dijamantima i brilijantima 20.900 dolara, što je u dinarima 2.323.035 dinara, piše Zadovoljna.rs.
Aleksandra uvek izgleda prefinjeno, a uglavnom bira svedeniju odeću i vanvremenske klasike, što je čini posebnom u svakoj prilici.

Pevačica mnogo ulaže u svoj izgled, a kada je šminkanje u pitanju pobornik je teorije "manje je više" - koristi minimalan broj proizvoda i trudi se da njen izgled bude što prirodniji.

- Što se tiče šminke, meni je bitna samo maskara, ne moram da stavim ništa drugo. Desilo mi se nekoliko puta da zaboravim šminku, a da imam samo maskaru i eto to mi je dovoljno - zaključila se Aleksadra Prijović.

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU