U SUKNJI I ŠTIKLAMA NA BICIKLU: Kejt Midlton uspela da pobedi muža uprkos preprekama (FOTO)

Magazin Praksa

01. 03. 2023. 000000 11:00

Photo: Profimedia

Kraljevski par je posetio Vejls, a tom prilikom je princ Vilijam pohvalio majku i sina koji su poželeli da naprave zajedničku fotografiju, izjavivši da su ''najbolji fotografi selfija''. 
Kejt i Vilijam su bili vidno raspoloženi, a okupljeni su ih radosno pozdravljali, tokom ove posete uoči nacionalnog dana Britanije. Nakon zvanične posete, imali su još jedan angažman, malo neformalnije prirode. Naime, princ i princeza od Velsa obišli su jedan fitnes centar, a tom prilikom su posmatrali čas joge, ali su i sami odlučili da se oprobaju u vežbanju.

Iako nisu bili obučeni shodno prilici, Kejt je nosila elegantnu suknju i čizme sa visokom potpeticom, dok je Vilijam bio u odelu sa kravatom, to ih nije sprečilo da sednu na bicikle za vežbanje.
Kejt se sve vreme smejala, dok je vozila bicikl i zadirkivala princa Harija. Ona je nazvala ovaj fitnes centar ''brilijantnim''. Kejt se nadmetala sa svojim mužem, a za svoju malo pobedu u trci, dobila je mali zlatni trofej. 

Foto: Profimedia

Ovo nije prvi put da se bračni par u javnosti nadmeće, i pokazuje svoju razigranu stranu. Već su to ranije radili takmičivši se u pravljenju koktela, jedrenjem u dobrotvorne svrhe i igrajući ping-pong.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU