"Osećala sam se kao mama celoj ekipi": Nina Janković o snimanju novog filma u svom rodnom gradu - "Imala sam svu pomoć oko dece" (FOTO)

Jelena Knežević

01. 03. 2023. 000000 13:36

Foto: Magazin Novosti

Publika će uskoro imati prilike da vidi film "Indigo kristal", reditelja Luke Mihailovića. Glavne uloge su dobili Miodrag Radonjić, Nina Janković, Denis Murić i Pavle Mensur.

Radnja filma smeštena je u Šapcu i prati dešavanja u životu tridesetogodišnjeg Vuka, koji nakon uzlaska iz zatvora počinje sa asimilacijom u društvo. Iako pokušava da se vrati na pravi put, stalno mu se dešavaju situacije koje aludiraju na njegov život pre zatvora. Ulogu Vuka će tumačiti Miodrag Radonjić, koji je stekao veliku popularnost nakon emitovanja "Južnog vetra".

Film je sniman u rodnom gradu Nine Janković, u Šapcu. Lepa glumica ne krije da joj je bilo mnogo lakše da snima blizu roditeljskog doma, koji su brinuli o njenoj deci dok su trajala snimanja:

"Izazov je bio, uživala sam, ali mi je bilo i lakše, tamo su moji roditelji, pa sam imala svu pomoć oko dece, u pauzama idem kuci i brinem o njima. Osećala sam se kao mama celoj ekipi, da svi budu dobro i namireni cilj mi je bio da svima bude lepo", rekla je glumica.

Foto: Magazin Novosti

Premijera ovog filma biće održana 7. marta u MTS dvorani.

Foto: Magazin Novosti