ONA JE PODRŽALA NJEGA: U prvoj polufinalnoj večeri 8 numera je prošlo dalje, a KONSTRAKTA ima svog favorita?

Magazin Praksa

02. 03. 2023. 000000 10:20

Foto: ATA

Nakon prve polufinalne večeri „Pesme za Evrovizij 2023“ odabrano je prvih osmoro takmičara, koji će se u subotu boriti za kartu za Liverpul i odlazak na „Pesmu Evrovizije“. Sutra će biti odabrano još osam finalista.
Osim prelepe scenografije, i usklađenog voditeljskog para Dragane Kosjerine i Milana Marića, nasa proslogodišnja predstavnica na Evroriziji, Konstrakta, izvela je svoju novu pesmu na početku večeri. U svom stilu, Konstrakta je otpevala premijerno stihove  '' anksiozna sam, na oprezu sam...'' pesme koja nosi naziv ''Evo obećavam''.
Ako je sudeći po njenoj aktivnosti na Instagramu, Konstrakta je poklonila svoje simpatije mladom izvođaču koji se predstavio pod imenom Luke Black, i u drugi krug prošao sa numerom 'Samo mi se spava'. Prošlogodišnja sprska predstavnica, u svojoj Instagram priči podelila je njegovu promo fotografiju.


Takođe, da ne krije simpatije prema mladom učesniku, nedavno je pokazala pružajući mu podršku na istoj društvenoj mreži u vidu srca i reči :
''Nisam ni ja hoćela, ali sam se lepo provela'', napisala je ona ispod njegove slike.

Da li će Luka Ivanović (30) , Luke Blak, koji već ima ugovor sa poznatom američkom producentskom kućom, ostvariti Konstraktina očekivanja, ostaje samo da se vidi...

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU