Žena Brusa Vilisa moli paparace da mu ne prilaze: "Ako ste neko ko brine o nekome sa demencijom, znate koliko teško..." (VIDEO)

Kristina LJubisavljević

07. 03. 2023. 000000 14:30

Foto: Profimedia

Ema Heming Vilis se u subotu obratila fotografima, nakon što je holivudski glumac fotografisan tokom šetnje.

- Ako ste neko ko brine o nekome sa demencijom, znate koliko teško i stresno može biti izvući nekoga u svet i bezbedno upravljati njime, čak i samo da bi popili šoljicu kafe. Dakle, ovo ide fotografima i snimateljima koji pokušavaju da iznesu te ekskluzive mog muža. Samo zadržite svoj prostor  - obratila se Ema.

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Tokom Brusovog retkog javnog izlaska sa dva prijatelja prošle nedelje, paparaci su pokušali da privuku njegovu pažnju vičući na njega.

- Znam da je ovo vaš posao, ali samo zadržite svoj prostor. Molim vas, nemojte da vičete na mog muža, da pitate kako je, šta god. Dajte mu prostora. Dozvolite našoj porodici ili onome ko je sa njim tog dana da ga bezbedno odveze od tačke A do tačke B.

Emmina molba dolazi samo nekoliko nedelja nakon što je porodica u zajedničkoj izjavi otkrila da je Brusu  dijagnostikovana frontotemporalna demencija.

Ema i Brus Vilis venčali su se 2009. godine i imaju dve ćerke: Mejbl (10) i Evelin (8). Glumac takođe ima tri ćerke iz prvog braka sa Demi Mur: Rumer (34), Skaut (31) i Talulu (29). Par je bio u braku od 1987. do 2000. godine.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU