"Kada sam predala papire za razvod, najviše sam ga volela": Ana Nikolić otvorila dušu o krahu braka sa reperom

Jelena Knežević

11. 03. 2023. 000000 08:20

Foto: ATA images

Veza pevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste privukla je veliku medijsku pažnju te 2016. godine Posle kratke veze, brzo su odlučili da se venčaju, a kruna njihove ljubavi je ćerkica Tara, koju su dobili 2017. godine. Nažalost, odlučili su da se raziđu, a Ana priznaje da je upravo tada najviše volela svog bivšeg muža:

- Kada sam Rastu ostavila i kada sam podnela papire za razvod, tada sam ga najviše volela - potpuno iskreno ispričala je Nikolićeva, pa se prisetila momenata kada ga je posećivala u zatvoru:

- Kad sam išla po CZ-u, ne znaju kako da me zavedu... Idem sa onim velom za sahrane... Pitaju me "Gde ti je venac?" ja kažem "Kod čuvara" - nastavila je Ana prilikom gostovanja u emisiji "Magazin In".

- Sa Anom se desila ljubav na prvi pogled. Nisam znao da će ona biti žena sa kojom ću imati dete. Nikada ništa nisam planirao, sve sam ostavljao da se samo desi. Sam brak sa njom se desio potpuno prirodno, neposredno... Jednom smo se pre nastupa dogovorili da ćemo da odemo do matičara i da ćemo se venčati. To je tako i bilo. Nikoga nismo obavestili, ali apsolutno niko nije znao, ni njen brat, baš niko. Čak su se i ljutili. Porodica je osetila kao da nisu dobrodošli - ispričao je Rasta svojevremeno za medije.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU