Lejdi Gaga neće nastupiti na dodeli Oskara: Pevačica nominovana, ali jedina ne dolazi

Kristina LJubisavljević

12. 03. 2023. 000000 12:00

Foto: Profimedia

Izvršni producent Oskara, Glen Vajs, potvrdio je vest da Gaga, koja je dobila četvrtu nominaciju u karijeri za pesmu "Top Gun: Maverick" "Hold Mi Hand", neće nastupiti.

- Pozvali smo svih pet nominovanih. Imamo odličan odnos sa Lejdi Gagom i njenim timom. Ona je trenutno usred snimanja filma. Dakle, neće nastupiti na dodeli - rekao je Vajs na konferenciji za novinare i dodao da zbog nedostatka vremena ona ne bi mogla da napravi performans u onom kalibru na koji smo navikli od nje, tako da je odlučeno da ipak ne nastupa, prenosi Varajeti.

Gaga trenutno snima novi deo "Džokera", a kada je dobila nominaciju pevačica i glumica istakla je na društvenim mrežama koliko je zahvalna.

- Puno hvala Akademiji što je nominovala moju pesmu "Hold my hand" ( "Drži moju ruku") za Oskara ove godine! Pisanje ove pesme za film "Top gan" bilo je duboko i snažno iskustvo koje nikada neću zaboraviti. Tako sam zahvalna za magiju muzike i bioskopa - napisala je Gaga.

Svi ostali ovogodišnji nominovani za najbolju originalnu pesmu na Oskaru potvrdili su svoj dolazak, pa će se među njima naći i Rijana čiji se nastup čeka.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU