Šeron Stoun proslavila 65. rođendan u novom stilu: Ogromne usne zabrinule obožavaoce - Da li se vratila estetskim korekcijama? (FOTO)

Kristina LJubisavljević

12. 03. 2023. 000000 16:00

Foto: Profimedia

Glumica je na Instagramu podelila niz fotografija sa prolave rođendana na kojima ne mogu da se ne primete njene ogromne usne.

- Učinila sam to. Konačno. Za rođendan sam otišla u Holivud. Ponekad dobijete baš ono što želite. Hvala Liz - napisala je Šeron u opisu fotografija na kojoj vidimo da rođendan dočekuje u pidžami kod kuće.

Mnogi su pomislili da se i ona odlučila za plastične operacije, ali ovo je ipak bila samo šala glumice, a prevelike crvene usne su napravljene od slatkiša. 

Glumica je jednom prilikom ispričala da je nekada koristila botoks i filere, ali da je nakon velikih problema sa zdravljem počela drugačije da gledama na estetske operacije:

- Doživela sam veliki moždani udar i devetodnevno krvarenje u mozgu i morala sam na više 300 injekcija botoksa i filera kako bi mi se vratila jedna strana lica - ispričala je ona stranim medijima i dodala da je to potresno iskustvo promenilo način na koji je do tada gledala na estetske operacije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU