LEJDI GAGA u kućnom izdanju i BEZ TRUNKE ŠMINKE nastupila na DODELI OSKARA: Ipak odvojila vreme za nastup koji ide u ISTORIJU (FOTO/VIDEO)

Kristina LJubisavljević

13. 03. 2023. 000000 11:00

Foto: Profimedia

Nakon što je rečeno da se ona neće pojaviti na dodeli zbog nedostatka vremen usled snimanja filma, Gaga je ipak odlučila da ne propusti jedan od najvažnijih događaja na svetu.

Ona je dobila četvrtu nominaciju u karijeri za pesmu "Top Gun: Maverick" "Hold Mi Hand" i oduševila pristutne svojim nastupom.

Prvo je kročila na tepih boje šampanjca u ekstravagantnoj Versaće haljini koju čini providni gornji deo i široka neobična suknja koja seže do poda. Gaga se onda za potrebe nastupa presvukla, skinula šminku i "pretvorila" se u Gagu u kućnom izdanju što je naišlo na oduševljenje mnogih. Pesmu za koju je nominovana je izvela u crnoj majici i pocepanim farmerkama.

Foto: profimedia

Pre nego što je počela sa nastupom,  održala je kratak govor:

- Za mene je to duboko lično i mislim da smo svi potrebni jedni drugima, potrebno nam je mnogo ljubavi da hodamo kroz ovaj život. A svima nam je ponekad potreban heroj i heroji su svuda oko nas. Na skromnim mestima, ali možda ćete otkriti i to da i sami možete da budete heroji, čak i ako se osećate slomljeno iznutra.

Podsetimo, Lejdi Gaga je 2019. godine osvojila Oskara za najbolju pesmu, koju je tada otpevala sa Bredlijem Kuperom u filmu "Zvezda je rođena".   

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU