VENČANICA PO MERI PRINCEZE: Kraljica Ranija udala ćerku - mlada blistala u haljini koja dokazuje da je klasična elegancija neprolazna FOTO)

Kristina LJubisavljević

14. 03. 2023. 000000 11:53

Foto: profimedia

Iman (25) je drugo dete kraljice Ranije (51) i kralja Abdulaha II (60). Zadivljujuća mlada se odlučila za Diorovu rolka venčanicu A kroja po meri za svoj veliki dan, sa nežnim čipkastim detaljima. Venčanica je veoma svedena, pa sem minimalne čipke nema dodatne detalje. Iman je izgledu dodala neizostavni veo i dijamantsku tijaru njene majke, kraljice Ranije. Šminkom je tek naglasila oči i dodala malo rumenila, pa je celokupan izgled bio veoma nežan.

Kraljica Ranija uz koju uvek ide epitet jedne od najlepše obučenih žena na svetu, se za ovu važnu priliku odlučila za elegantnu puder roze haljinu koja seže do poda, a takođe je veoma svedena.

- Iman, molim se da ti ovo sledeće poglavlje u životu donese onoliko radosti, ljubavi i smeha koliko si nam donela  tokom godina. Čestitam svatovima! - napisala je Ranija na Instagramu uz fotografiju ćerke i njenog izabranika.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU