MORA DA JE LJUBAV: Čenga pod ruku sa novom devojkom stigao na promociju pesme: Majka Andreane Čekić ne skida osmeh sa lica (VIDEO)

Magazin Praksa

16. 03. 2023. 000000 18:00

Photo: Printscreen video Novosti

Pobednik jednog do serijala emisije „Nikad nije kasno“ Amer Čengić Čenga, obradovao je publiku novom pesmom. Tim povodom, roker je organizovao promociju, u jednom prestoničkom lokalu gde su se okupili mediji i gosti.

Čenga je na promociju stigao u pratnji nove devojke Sonje Čekić, inače majke pevačice Andreane Čekić sa kojom je već nekoliko meseci u vezi. Zaljubljeni par je sa osmehom na licu odmah pozirao okupljenim fotoreporterima, a ovo je ujedno i prvi put da su se oni zajedno pojavili na javnom događaju.

On je odgovarao na pitanja novinara, ruku pod ruku sa svojom izabranicom i njenom ćerkom Adreanom:

- Njih dve su prve čule pesmu, od njih sam dobio jedan veliki plus da je to pesma koja pripada mom stilu, pogotovu od Andreane, koja kada je prvi put čula pesmu rekla je-ovo si ti. Sanja je generalni indikator svega, da to tako treba da bude, objasnio je.

Na pitanje ko je veći kritičar, Andreana ili Sanja, pevač je odgovorio:

- Pa, da vam kažem ja se palim na loše kritike više nego na dobre, zato što loše kritike utiču dobro na mene. Obe su dobri kritičari, u svakom smislu.

Pevač je još dodao da kada ih je upoznao prvi put, bio je zbunjen, te da se zapitao - 'ko je ovde majka, ko je ćerka?'

Kako je sve tačno izgledalo, pogledajte u videu:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU