PRUŽA MU PODRŠKU I MOLI SE ZA NJEGA : Anastasija Ražnatović se oglasila, nakon što se Gudelj srušio na utakmici (FOTO)

Magazin Praksa

27. 03. 2023. 000000 09:30

Foto: ATA

Anastasija Ražnatović, koja više od godinu dana uživa u srećnoj vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, i živi sa njim u Sevilji u Španiji, sada se oglasila povodom nemilog događaja.
Naime, Nemanjinom rođenom bratu, takođe fudbaleru, Dragiši, slošilo se tokom utakmice između Kordobe i Rasing Fenarola.

Nemanja Gudelj je najpre postavio sliku svog brata Dragiše iz bolnice, a onda je tu objavu podelila Anastasija.

– Želim da se iskreno zahvalim u svoje ime i porodice na iskazanoj brizi o Dragišinom zdravstvenom stanju. Život mog brata nastavlja da kuca zahvaljujući hitnoj intervenciji medicinske službe Kordobe, uz posebno pominjanje doktora Hosea Migela Bretonesa, Antonija Eskribana i Martina Luna, fizioterapeuta Aleksa Ruede i Frana Plaze, kao i dr Veronike Arojo i kardiologa Hosea Marije Segure, ne zaboravljajući tretmane svakog od zdravstvenih radnika u bolnici Rejna Sofija u Кordobi – napisao je Gudelj. 

Foto: Instagram printscreen/raznatovicanastasija

Na kraju je poslao snažnu poruku...

– Uprkos teškoj situaciji, osetili smo vašu podršku i ljubaznost, gestove koje nikada nećemo zaboraviti. Na kraju, hvala navijačima belo-zelenih, na svakoj pesmi ohrabrenja i da Dragijeva ljubav prema vama bude još veća. PRAVI RATNIК VEĆ STOJI!!! JER КAŽU DA NIКAD NE ODUSTAJE!!! HVALA VAM! –napisao je Nemanja Gudelj, a ovu poruku je ubrzo podelila i njegova devojka Anastasija Ražnatović.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU