ZGODNOG FRONTMENA BENDA možda pamtite iz tinejdžerskih dana: Sada IZGLEDA BOLJE NAGO IKADA, a u vezi je sa prelepom glumicom (VIDEO/FOTO)

Magazin Praksa

30. 03. 2023. 000000 18:30

Photo: Profimedia

Američki bend ''Imagine dragons'' je postigao svoj vrhunac 2013. godine i vrlo brzo su se izdvojili hitovi poput ''Bones'' , ''Believer'', ''Thunder''' i ''Whatever it takes''. Njihov glavni vokal je Den Rejnolds (35), koji se u poslednje vreme na koncertima pojavljuje bez majice, te sve poklonice njihove muzike ostavlja bez daha svojom fizionomijom. 


Nema sumnje da je bend dobio dosta novih ženskih fanova, jer pevač nakon što se razveo od supruge Aže Volkman prošle godine, sa kojom ima četvoro dece, izgleda bolje nego ikada. Nakon razvoda, Den je uplovio u vezu sa prelepom glumicom Minkom Keli (42), sa kojom je uslikan u šetnjama Holivudom.


Inače, Rejnolds je otkrio da je u tajnosti vodio borbu sa svojom dijagnozom ''ankilozirajućim spondilitisom ''(AS). Ovo je hronično stanje u kom su kičma, i ostali delovi tela pod upalom, a stanje se može poboljšati vežbanjem i fizičkom aktivnošću. Den je savete lekara poslušao, pa je prionuo na vežbanje što je kao posledica dovelo do njegovog izvajanog tela.

Na oduševljenje ženskog dela publike, Den rado prikazuje rezultate svog rada u teretani, koje je prevashodno podstaknuto poboljšanjem njegovog zdravstvenog stanja.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU