Može da kupi šta poželi, a pojavila se u suknji od 2.400 DINARA: Kejt Midlton voli modne klasike, i ne haje koliko koštaju (FOTO)

Magazin Praksa

31. 03. 2023. 000000 13:30

Foto: profimedia

Kejt Midlton, koja je poznata po svojoj ljubavi prema  modi i vanvremenskom stilu, redovno nosi komade i svima dostupnih brendova, a ova suknja sigurno će postati jedan od najtraženijih komada ove sezone. Obožavateljke mode uočile su suknju popularnog pepito printa, koju je Kejt upakovala u još jedan u nizu stajlinga za pamćenje.

Britanska princeza još jednom je pokazala da vešto kombinuje jeftinije komade, sa skupljim dizajnerskim odevnim predmetima, a ovaj outfit pokazatelj je dobrog baratanja modom.

Foto: Profimedia

Za posetu Velsu iz ormara je izvadila crno-belu suknju midi dužine, iz sezone 2020. koju je već tada nosila modna trendseterka koja retko kad greši - Olivija Palermo.


Suknju od tvida u trenutno vrlo popularnom pepita printu Kejt je kombinovala uz jednostavnu belu rolku, a eleganciju princeze postigla je belim kaputom Alexandera McQueena, i crnim čizmama do kolena od brušene kože.
Kejt Midlton ovim potezom po ko zna koji put je opravdala nadimak - štedljiva princeza, jer je jedona od retkih koja rado nosi komade high street brendova koje mnoge dame mogu sebi da priušte.

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU