Čuvena glumcia otkriva, kako je bivši muž Andre Agasi razbio sve trofeje u naletu besa: "" BIO JE ZAVISNIK, tada to nisam znala""

Magazin Praksa

02. 04. 2023. 000000 17:30

Foto: profimedia

Prelepa Bruk Šilds, bila je u kratkom braku sa bivšim teniserom, Andreom Agasijem, od 1997.- 1999.godine. Nakon toliko vremena, ona sada otkriva nepoznate detalje iz tog razdoblja svog života.
Glumica je ispričala, kako je morala da prihvati uloge sa kojima se Agasi nije slagao, a jedna od njih je njeno kratko pojavljivanje u jednoj epizodi Prijatelja. Iako je njena uloga, kao i sama serija, bila duhovitog karaktera, izgleda da se njenom tadašnjem mužu nimalo nije svidela.

'' Dan nakon što sam se udala, a već sam znala da sam pogrešila. Volela sam Adrea, ali nisam bila sigurna da želim život kakav smo živeli.'' rekla je Bruk, prenosi Popculture.


U ovoj epizodi serije, Bruk je lizala ruku Džoija Tribijanija koga igra Met le Blank, i upravo to je scena koja je izazvala gnev kod Agasija. 

'' On je tada uništio sve svoje trofeje'' objasnila je ona ovaj nalet ljubomore.

'' Andre je bio u publici da me podrži, ali je izleteo. Rekao mi je- Svi me ismejavaju. Napravila si budalu od mene, na šta sam ja odgovorila 'To je komedija! Šta nije u redu sa tobom?''

Glumica koja je sada u srećnom braku, a Agasi se skrasio sa koleginicom Štefi Graf, kasnije je saznala da je sportista bio zavisnik o metanfetamin u to vreme. Šilds je želela da opravda njegovo iracionalno ponašanje:

'' Kasnije sam saznala da je Andre Agasi bio zavisnik tada, i sigurna sam da je iracionalno ponašanje imalo neke veze sa tim'', zaključila je.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU