Kako kraljica u pratnji KAMILA, koristi novootkrivenu moć: Želi da svoju decu učini najvećim zvezdama kraljevske porodice (FOTO)

Magazin Praksa

03. 04. 2023. 000000 18:30

Photo: Profimedia

Kako za Ok! magazin insajder navodi, deca koju je Kamila dobila iz braka sa bivšim mužem, Endruom Parkerom Boulsom,Tom Parker Bouls (48) i Laura Lopez (45) ''već dobijaju mnogo povlastica na račun svoje majke, a i ona sve ćešće koristi svoju novootkrivenu moć''.

''Čak se govori o tome da im daju stanove u Bakingemskoj ili Kensingtonskoj palati, ili u potpuno drugačijem kraljvskom posedstvu'', navodi izvor Radar.

U nameri da osigura uspeh, Kamila ''polako ali sigurno pridobija Čarlsovu porodicu. Svi se pitaju da li joj je ovo bio plan od početka, navodi strani izvor.


Bivša vojvotkinja želi, da njeni naslednici zauzmu bitno mesto tokom predstojećeg krunisanja, a od tada bi Tom i Lara ''trebalo da prisustvuju svim porodičnim okupljanjima''.

''Šuška se da će Kamilinih petoro unučadi biti deo ceremonije Čarlsovog krunisanja'', dodaje se još u Ok!, Ona želi da budu podjednako vidljivi, kao što su deca Vilijama i Kejt.

I dok se buduća kraljica bori za svoju decu i unučiće, i njihovo mesto pod Bakingemskim suncem, jedno je sigurno- a to je da deca princa Harija i Megan Markl nisu ušla u uži izbor za ceremoniju, dok je njihovo prisustvo i dalje pod znakom pitanja.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU