ŽELI DA BUDE NJENA DVOJNICA: Influenserka potrošila BOGATSTVO da bi izgledala kao Kim Kardašijan (FOTO)

Magazin Praksa

03. 04. 2023. 000000 19:30

Photo: Profimedia/ Instagram printscreen ashtens_empire

Devojka koja je na društvenim mrežama poznata pod imenom Ešton Empajr, ima 28 godina, a već je promenila lični opis. Naime, ona je uložila više od 40.000 dolara, da postane poput svog idola - Kim Kardašijan.
Ašten ima svrhu u životu: da bude poznata kao njena obožavana zvezda, jer veruje da može zaraditi mnogo novca pretvarajući se da je njena dvojnica, prenose strani mediji.
Različite operacije kojima se podvrgla, uključujući operaciju grudi i podizanje zadnjice, su dodatak nizu tretmana, u koje spadaju: fileri, botoks i druge kozmetičke procedure.

Glumačka legenda Klint Istvud, kako se navodi, bio je taj koji ju je ohrabrio da postane kaskaderski dvojnik, posebmo zbog finansijske satisfakcije.

NJena operacija grudi koštala ju je 14.000 dolara, čime je veličina dostigla 34E. Isto toliko novca je uložila za
rinoplastiku, čime je dobila potpuno nov nos.

''Još od mojih tinejdžerskih dana ljudi su mi govorili da upadljivo ličim na Kim Kardašijan''', izjavila je za TheSun.

''To je poređenje koje čujem skoro svaki dan kada sam u javnosti. A istina je, ako pogledate naše slike kao beba ili tinejdžerki, imamo mnogo sličnosti. Naši roditelji takođe potiču iz sličnog etničkog porekla, što bi moglo da objasni naše sličnosti'', objasnila je ova ''Kim Kardašijan sa interneta''.

Kako se vama čini ovaj način razmišljanja i da li ima sličnosti?

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU