ŽIVOT NA TOČKOVIMA: Bivša košarkašica Nataša Vukoje otvorila je vrata svoje kamp-prikolice, i pokazala kako sada živi (VIDEO)

Magazin Praksa

05. 04. 2023. 000000 15:00

Photo: Instagram printscreen/ vukojenatasa

Od kako se povukla iz sporta, bivša košarkašica se sa svojom naslednciom preselila na Majorku, ponovo udala i okrenula potpuno drugačijem stilu života. Uvek nasmejana Nataša, sada živi sa suprugom Horheom, ćerkom Đurđom, sinom Lukom, kao i suprugovim sinom iz prvog braka, na obali mora.

Ona se okrenula spiritualnim aspektima života, profesionalno se bavi kundalini jogom, lajf-koučingom i drži mnoge seminare i radionice na ove teme.

Sada je harizmatična Nataša podelila sa svojim pratiocima kako izgleda jedan njen dan, ali ovoga puta drugačiji- jer je to dan '' na točkovima''. Naime, ona se ponovila kupivši kamp prikolicu, koja sadrži zaista sve što vam je potrebno za jedan slobodan život, i putovanje po vašoj meri.

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NATASA VUKOJE|Spiritual coach (@vukojenatasa)

 

- Prvih 24 sata na točkovima. Sebi sam ispunila želju sa liste želja, da odem na putovanje kamp kućicom, ali ne na bilo kom mestu, tamo gde je priroda prelepa, gde nema mnogo ljudi. Prva noć prespavana, ručak, večera i doručak provedeni unutra. Najluksuznije putovanje na kom sam bila, napisala je ona.

Nama se doapda, a da li biste i vi voleli na ovakvo putovanje?

 

BONUS VIDEO:  

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU