Bliži se KRUNISANJE KRALJA ČARLSA: Evo ko će se pojaviti na čuvenom BALKONU - da li će biti mesta za Hari i Megan?

Kristina LJubisavljević

06. 04. 2023. 000000 12:30

Foto: Profimedia

Nedavno je predstavljena zvanična pozivnica za krunisanje kralja Čarlsa, a svet se pita ko će sve prisustvovati dugoočekivanom događaju. Britanski časopis The Sun prenosi listu članova kraljevske porodice koji će se navodno pojaviti na balkonu Bakingemske palate za krunisanje kralja. Ukupno 15 članova kraljevske porodice izaći će na čuveni balkon u subotu, 6. maja kako bi pozdravili okupljene.

Među njima su kralj Čarls i kraljica Kamila, a njima će se pridružiti i radni članovi kraljevske porodice. To znači da neće biti mesta za princa Harija, Megan Markl, kao i princa Endrua. Vilijam i Kejt, princ i princeza od Velsa, biće na balkonu pored svoje troje dece - princa Džordža, princeze Šarlot, princa Luisa.

Pridružuju im se i novi vojvoda i vojvotkinja od Edinburga, princ Edvard i njegova supruga Sofi. Princeza Ana i njen suprug,Tim Lorens takođe će biti tamo, prenosi The Mirror. Vojvoda od Kenta (87) i princeza Aleksandra (86) takođe će se pojaviti na balkonu, kao i vojvoda i vojvotkinja od Glostera.

Događaji u vezi sa krunisanjem kralje Čarlsa počeće u subotu, 6. maja, i nastaviti u nedelju i ponedeljak 8. maja, koji je proglašen državnim praznikom.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU