Učinite jučerašnji HLEB ponovo svežim: Trik za koji će vam biti potrebno samo nekoliko minuta

Isidora Čolaković

09. 04. 2023. 000000 10:30

Foto: Shutterstok

Hleb je namirnica koju kupujemo gotovo svaki dan, iako se neretko dešava da nam ostane čak i pola vekne od prethodnog dana. Jasno je da bajat hleb niko, naročito mlađi, neće jesti.

Međutim, postoji jedan trik kojim ćete jučerašnji hleb ponovo učiniti svežim i ukusnim. Najpre uključite rernu na 200 stepeni i sačekajte da se zagreje.

Kada se rerna zagreje, hleb stavite ispod slavine i pokvasite. Nema potrebe da ga natapate, ali ga nemojte ni samo isprskati.

Nakon toga, stavite hleb u tepsiju i ubacite u rernu na 10 minuta. Hleb će nakon toga biti hrskav i ukusan, kao da je domaći.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU