Otkriven uzrok smrti SLAVNOG REPERA: Ovo postaje glavni problem u Americi, i u industriji zabave

Magazin Praksa

07. 04. 2023. 000000 11:00

Photo: Profimedia

Konačno je otrkiven uzork smrti, prenosi TMZ, od koje je reper Kulio preminuo krajem prošle godine, u 59.godini. Naime, u pitanju je pošast koja nastavlja da uzima ne samo poznate iz industrije zavbave, već i veliki deo populacije u Americi, u pitanju je nedozvoljena supstanca- fentanil.
Portparol reperove porodice potvrdio je ovu vest, a pored fentanila, on je takođe imao tragove heroina i metamfetina u svom organizmu.
Istražitelji su utvrdili da je Kuliov težak oblik astme i višedecenijska upotreba cigareta, takođe doprinela  nesposobnosti organizma da se izbori. Reper je iza sebe ostavio sedmoro dece.


Da podsetimo, Kulio je pronađen mrtav u kući svoga prijatelja u Los anđelesu, u septembru 2022. U to vreme, sumnjalo se da je doživeo srčani zastoj. Izvori iz policije su tada saopštili da na licu mesta nije pronađena droga ili bilo šta sumnjivo.

Svet je potresla vest o Kulijevoj smrti, posebno njegovog bliskog prijatelja Vanila Ajsa, koji je poslednji put nastupao sa njim samo nekoliko dana pre njegove smrti.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU