Milena Ćeranić se potpuno transformisala: Pevačica uvela velike promene za povratak na scenu (FOTO)

Kristina LJubisavljević

10. 04. 2023. 000000 09:00

Foto: ATA images

Od kad se pojavila u takmičenju "Zvezde Granda" 2008. godine i predstavila široj publici, pevačicu Milenu Ćeranić znako kao crnku dugačke kose.

S obzirom na veliku energiju koju ima na sceni, publika je Milenu brzo prihvatila. Ipak usledila je medijska puza od nekoliko godina, a sada je pevačica odlučila da se vrati publici. NJen povratak prati i jedna velika promena. Ona je odlučila da drastično promeni boju kose, pa je sada plavuša.

Milena je inače poznata po tome da neguje prirodan izgled i da se nije podvrgla estetskim korekcijama poput njenih brojnih koleginica.

- Ništa na sebi nisam radila, iako su me prozivali da treba da operišem nos, jer je kriv. Htela sam da stavim silikone u grudi dok sam bila džez balerina, to je bilo pre mnogo godina. Bila sam očajna što moje drugarice imaju grudi, a ja ne. Međutim, ubrzo sam postala zadovoljna sobom i nikad ne bih stavila silikone! Sve moje koleginice znaju da sam protiv toga. Silikoni mi nisu potrebni - rekla je Milena jednom prilikom, prenosi "Kurir".

BONSU VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU