Melanija Tramp viđena prvi put nakon skandala: Uskršnji ručak sa bivšim predsednikom (FOTO)

Magazin Praksa

10. 04. 2023. 000000 17:00

Photo: Profimedia

Bivša prva dama Amerike, primećena je po prvi put nakon hapšenja svog supruga prošle nedelje, i brojnih skandala sa glumicama za odrasle. Melanija Tramp je prisustvovala Uskršnjem ručku sa suprugom u nedelju, u njegovom klubu Mar-a-Lago, prenosi NewYork Post.
Melanija i Donald su ''uhvaćeni'' kamerom kako zajedno šetaju plesnom salom, uz ovacije prisutnih, a zatim su uživali u prazničnom ručku povodom Uskrsa.

Foto: Instagram printscreen/linda.florida

Ovaj izlazak je označio povratak u normalu za Donalda i Melaniju, koji su se u prošlosti obično slikali zajedno tokom važnih događaja, kao deo tradicije. Tramp (76) je bio obučen u svoje uobičajeno odelo i kravatu, a Melanija (52) je nosila belu bluzu sa ljubičastim detaljima. Moglo se videti kako razgovaraju, dok se Melanija povremeno naginjala ka njemu tokom razgovora.

Foto: Instagram printscreen/linda.florida

Ovaj najnoviji izlazak bio je prvi put da je Melanija viđena pored svog muža, nakon što je bila odsutna tokom njegovog govora prošlog utorka, nakon suđenja na  Menhetnu.Tramp je optužen za 34 krivičnih dela, u vezi sa isplatama novca koje je navodno dao zvezdi filmske industrije za odrasle, Stormi Daniels i drugima. 

 

    Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU