Jedan detalj na Kejt Midlton niko nije očekivao: Princeza iznenadila na poslednjem javnom pojavljivanju

Kristina LJubisavljević

11. 04. 2023. 000000 09:30

Foto: Profimedia

Članovi kraljevske porodice bili su stilski usklađeni, noseći različite nijanse plave boje, a smeli crveni manikir bio pravo stilsko iznenađenje od strane Kejt. Ona obično nosi neutralne nijanse ili uopšte nema lak, a jarko crvena je bila pravi kontrast u odnosu na jarkoplavu boju njene haljine.

Kraljica Elizabeta je bila poznata po jarkoj boji odeće koju je nosila, ali je gotovo uvek imala neutralne nokte. Iako je to nezvanično pravilo, opšte je poznato da je kraljica Elizabeta smatrala da šareni lak za nokte odvlači pažnju. Svetle nijanse nisu zabranjene za kraljevske porodice, ali neutralne boje su praktičniji izbor za zvanične angažmane.

Podsetimo, krunisanje kralja Čarlsa i kraljice Kamile održaće se 6. maja, a ostaje nejasno da li će Megan i princ Hari otputovati u Veliku Britaniju na istorijsku službu. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, koji žive u Meganinoj matičnoj državi Kaliforniji od 2020. godine nakon što su se povukli kao stariji članovi kraljevske porodice, pozvani su na događaj, ali još uvek nije poznato da li će se odazvati pozivu.

BONSU VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU