Dok je Ognjen Amidžić već uplovio u novu vezu: GDE JE I ŠTA RADI DANIJELA DIMITROVSKA?

Magazin Praksa

12. 04. 2023. 000000 16:30

Photo: Profimedia

O Amidžiću se poslednjih dana mnogo govori, a sada je i njegova nova devojka Mina Naumović potvrdila glasine, objavivši fotografiju sa posvetom Ognjenu. 
Voditelj se nedavno razveo od manekenke Danijele Dimitrovske, nakon 10 godina braka, a sada je otkriveno kome je pripao zajednički stan na Dorćolu. On je nastavio dalje, te je nedavno potvrdio da je u novoj vezi sa koleginicom Minom, dok je Danijela ostala da živi sa sinom u njihovom stanu na Dorćolu, što su otkrile i komšije bivšeg estradnog para.

Foto: ATA

- Ognjena viđam skoro svako jutro i to jako rano. Obično oko sedam-osam ujutru. Ponekad i vikendom preko dana navrati. Nisam znala da ima novu devojku, baš sam jutros to videla po portalima. To me je baš iznenadilo - rekla je radnica kafića u blizini, a onda je drugi komšija potvrdio da je Danijela ostala da živi u tom stanu na Dorćolu.

- Ognjen ne živi ovde, nego njegova supruga Danijela sa detetom. Tačno je to što su rekle ostale komšije da ga stalno viđaju, jer stalno dolazi. On i Danijela su ostali u odličnim odnosima, pa nekad i deluju kao da su još zajedno. Sa novom devojkom ga nismo još videli, ali im želimo svu sreću - rekao je ljubazni komšija.

Inače, kako navode domaći mediji, Ognjena i Minu upoznao je zajednički prijatelji, a nakon njegovog razvoda počeli su intezivnije da se druže i on joj je ponudio posao u emisiji.

BONUS VIDEO: