Princ Hari OPSOVAO OCA i više puta tražio novčanu pomoć: Nova knjiga tvrdi da je došlo do eksplozivne svađe

Magazin Praksa

12. 04. 2023. 000000 19:30

Photo: Profimedia

Kako navodi OK!magazin, princ Hari se očigledno posvađao sa svojim ocem, kraljem Čarlsom, nakon što je pobegao u Kaliforniju, tvrdi nova knjiga naziva ''Naš kralj: Čarls III, čovek i monarh razotkriven''.

''Princ Čarls je jednostavno prestao da prima Harijeve pozive, nakon što ga je sin opsovao i više puta tražio materijalnu pomoć'', piše autor Robert Džobson.

''Kada je kraljica pitala Čarlsa zašto nije popustio, rekao joj je da nije banka'', navodi se u knjizi.

Džobson takođe tvrdi, da kraljica Elizabeta koja je imala dobar odnos sa Harijem, više nije razgovarala sa svojim unukom preko telefona, pre svoje smrti.

''Na kraju, pokojna kraljica ga je zamolila da umesto toga, razgovara direktno sa ocem'', piše autor i dodaje- ''njenom Veličanstvu su pozivi princa Harija bili prilično teški i zamorni. Nije htela da se meša u odnos oca i sina, i nagovarala bi ga da razgovara sa njim''.

Nakon što je Hari objavio svoju knjigu, napetost između njega i njegovog oca je još više porasla. Ranije ove godine, kada je poznati voditelj upitao Harija da li je ''u kontaktu'' sa Čarlsom i princom Vilijamom, on je odgovorio: ''Trenutno ne''.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU