SLAVNI GLUMAC ZAVRŠIO U BOLNICI! Porodica se oglasila i saopštila da je situacija KOMPLIKOVANA: "Cenimo vaše molitve" (FOTO)

Magazin Praksa

13. 04. 2023. 000000 11:00

Photo: Profimedia

 Američki glumac Džejmi Foks(55) završio je u bolnici zbog hitnog medicinskog slučaja, otkrila je njegova ćerka, Korin Foks.

Porodica je na društvenim mrežama objavila da je glumac pretrpeo "medicinske komplikacije", zbog kojih je morao da bude odveden u bolnicu. Ranije je snimao akcionu komediju "Back in Action" u Atlanti, s koleginicom Kameron Dijaz.

Porodica je takođe izjavila da je Foks sada "na putu oporavka", iako nisu otkrili od kakvog je zdravstvenog problema patio.

Međutim, TMZ je njegov zdravstveni problem nazvao "hitnim medicinskim slučajem", a dodali su i da Foks sada ponovo komunicira.

"Želeli smo to da podelimo, moj otac, Džejmi Foks, doživeo je medicinsku komplikaciju. Srećom, brzom reakcijom lekara i odgovarajućom negom, već je na svom putu oporavka. Znamo koliko ga volite i cenimo vaše molitve. Porodica moli za privatnost tokom ovog perioda. Šaljemo vam puno ljubavi, porodica Foks", napisali su na Instagramu.

Još uvek nije poznato kada će Džejmi Foks biti pušten iz bolnice i vratiti se na filmski set.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU