Rada Manojlović je trebalo da otpeva ove Severinine hitove: "Saša Popović se nije dogovorio i ja sam ostala bez pesme"

Kristina LJubisavljević

14. 04. 2023. 000000 20:00

Foto: ATA images

Rada Manojlović rešila je da uvede brojne promene kada je reč o karijeri. Pormenila je ceo menadžerski tim, pa joj je sada glavni menadžer sestra Marija i nije se pokajala.

Već 15 godina je u samom vrhu estradne scene Srbije, ime je izgradila samo na osnovu talenta i neverovatne energije koju ima, a sada je progovorila o sujeti na estradi, koju je osetila i na svojoj koži.

- Meni je dobrota u moja iskrenost donela to da me publika voli. Ja sam se ponosila uvek onim odakle sam potekla. Bitno je da te publika zavoli kao osobu, a s druge strane imate i one koji žele da iskoriste vašu dobrotu. Gde je popularnost i novac, tu su i problemi. Nosim na leđima, mada i leđa me bole, ukočila sam se... - kaže Rada u emisiji Ekskluzivno i dodaje da nije zlopamtilo, ali da ne zaboravlja.

- Nisam zlopamtilo, ali genralno pamtim. Ne može neko ko je loše govorio o tebi da pređeš. Prelazila sam, neki novinari su mu načinili štetu. Posle nekoliko godina opet... Ko te jednom povredi, opet će - rekla je Rada i otkrila koje numere je trebalo da snimi sa Severininog albuma, kao i zbog čega nije došlo do toga.

- Ja sam jako htela da snimim Bred Pit i ceo album, ali tada je Saša Popović još plaćao i birao pesme. Tada se on nije sporazumeo sa Aspirincima i ja sam ostala bez pesama ''Kamen oko vrata'', ''Ko me tjero'', ''Boing''... - iskrena je bila pevačica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU