KRALJEVSKI HOROSKOP: Kako će se novi kralj Čarls nositi sa turbulentnom godinom, i šta predstoji monarhiji ?

Magazin Praksa

24. 04. 2023. 000000 10:30

Foto: profimedia

Kraljev osećaj dužnosti če se takmičiti sa unutrašnjim nemirom, kaže astrolog u prvom delu Vindzorskog horoskopa koji se sastoji od šest delova, za novi sajt kraljevske kuće, prenosi DailyMail.

Stiglo je upozorenje za predstojeća turbulentna vremena, jer kako se navodi,Čarls je vođen ''darežljivošću, dužnošću i principima''.

Ali, da će sve ovo doći u sukob sa njegovom željom za komforom, rutinom i privatnošću, u isto vreme dok kralj pokušava da održi Ujedinjeno Kraljevstvo i Komonvelt zajedno, uz pokušaj reforme monarhije.

U prvom delu horoskopa za TheMail, astrolog Patrik Arundel, otkriva da predstoje ''moćne kontra-energije'' kod novog kralja. Rezultat toga, po njemu, će biti mnogo kraća vladavina nego što mnogi očekuju, sa Vilijamom koji će možda uskočiti da ga zameni.

Kraljev osećaj dužnosti takmičiće se sa njegovim unutrašnjim nemirima, predviđa on. Ovaj vodeći atrolog predviđa, da će Čarls abdicirati sa trona već sledećeg leta, jer neće moći da izdrži pritisak krune. Time će automatski njegov sin Vilijam, preuzeti vladavinu.

Čarlsove atrološke karte pokazuju jednog senzitivnog, principijelnog čoveka, koji će se suočiti sa mnogim izazovima, tokom prvih 12 meseci od krunisanja, a da li će moći da se nosi sa njima ostaje da se vidi...

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU