OSVETNIČKA FRIZURA: Lejdi Dajana je imala čuvenu haljinu, a Megan Markl ovako pokazuje da je NIKAD JAČA (VIDEO)

Magazin Praksa

25. 04. 2023. 000000 16:30

Foto: profimedia

Čini se da sve što Megan Markl uradi ili ne uradi, krije neku poruku. Ona se nedavno pojavila po prvi put javno, nakon objave palate da će krunisanju prisustvovati samo princ Hari, bez ostatka svoje porodice, koja će ostati u Kaliforniji.

Neko vreme se nije puno pojavljivala na događajima, ali je zato njen publicista odgovorio na navodne priče o razlozima zašto neće biti 6.maja u Londonu. Nakon što je odbacila svu dramu svojim odgovorom, Megan se fokusiarala na svog bliskog prijatelja, Misaha Harimana, i na- svoju kosu!

U videu koji je procirkulisao internetom, vojvotkinja od Saseksa se pojavljuje sa svežom frizurom, dugom stepenastom sjajnom kosom, koja je potpuno ravna i ima crvenkast ton.

@theroyalfaamily Meghan introduced @misanharriman at Ted Talk 2023❤️. She is glowing ☀️ . Misan attended the Sussexes wedding and has taken many pictures over the years including the one who took the maternity photos via iPad and the absolutely adorable photos of #Lilibet taken on her 1st birthday 🎂. Misan, who has been part of the couple’s love story from the beginning has said in the past to be given the opportunity to shoot their pregnancy shoot in particular was poignant: “To be asked to help share this absolute joy after such an unimaginable loss and heartache is a marker of true friendship. Meg reminded me that had I not introduced her to a mutual friend then she wouldn’t have met Harry. I’m grateful for whatever small part I played.” Details about the photographer 📸: “Misan Harriman is a Nigerian-born British photographer, entrepreneur and social activist. As well as being one of the most widely-shared photographers of the Black Lives Matter movement, Harriman is the first black man to shoot a cover of British Vogue in the magazine’s 104-year history.” #meghanmarkle #duchessofsussex #royalfamily #britishroyals #royals #princeharry ♬ Originalton - The Royal Family


Megan je blistala, dok je nasmešeno hvalila svog prijatelja fotografa, koji je zabeležio neke od najbitinijih porodičnih trenutaka- od njene druge trudnoće, do prvog zvaničnog portreta njihove ćerke Lilibet. Imajući na umu sve drage uspomene koje je on ovekovečio, Megan je snimila kratak uvod uoči njegovog govora za ''Ted razgovore''.
Ona se pojavila na ekranu pokazujući da svoj uglađeni novi izgled i dugu kosu,  a time kao da je želela da poruči da je ništa ne može poremetiti, i da uživa u svom životu sa porodicom u Montesitu, te da joj kraljevstvo nije ni na kraj pameti.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU