Pravo lice Jovane Joksimović: Ovako poznata voditeljka izgleda BEZ ŠMINKE, dok doručkuje i sprema se za emisiju (FOTO)

Magazin Praksa

26. 04. 2023. 000000 09:30

Foto: ATA/Instagram printskrin jjovanajoksimovic

Ona važi za jednu od voditeljki sa najbritkijim jezikom, koja se ne ustručava da postavlja pitanja sagovornicima koja drugi ne smeju. Nekada je kritikuju zbog njenog gordog držanja, ali ona za to ne haje...

Ipak, Jovana svoju mekšu stranu čuva za muža i njihovo troje dece. A pored toga što je uvek besprekorno doterana na malim ekranima, ukućani imaju prilike da vide njeno lice bez šminke. Mnogi se pitaju kako supruga Željka Joksimovića izgleda u potpuno prirodnom izdanju?

Jovana nam je sada dala uvid i u to, pa je pokazala snimak kako teku pripreme za njen radni dan. Voditeljka je na svom Instagramu podelila video, gde potpuno bez šminke dolazi u studio gde je čeka tim koji joj sređuje šminku i frizuru za snimanje.

Foto: Instagram printscreen jjovanajoksimovic

Jovana se pojavljuje u kežual-sportskom izdanju, delujući pospano, bez imalo šminke, a takođe i gladno jer je iskoristila priliku da doručkuje dok su pripreme u toku.

Foto: Instagram printscreen jjovanajoksimovic

Zatim se jasno vidi šta sve profesionalna šminka i frizura mogu uraditi, pa se voditeljka transformisala u pravu vamp-ženu, kakvu je poznajemo sa ekrana.

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K1 Televizija (@k1televizija)

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU