"ON ME JE INSPIRISAO DA BUDEM UPORAN": Dirljiv sastav sina prvog tenisera sveta RAZNEŽIO sve! (FOTO)

Magazin Praksa

26. 04. 2023. 000000 11:50

Foto: profimedia

Stefan Đoković, sin Novaka Đokovića, sve češće se pojavljuje u javnosti što sa teniskim reketom u ruci, što na utakmicama Partizana u Evroligi.

Poznato je da je mlađi Đoković krenuo stopama svog oca, i vidi se da mu je ljubav prema tenisu urođena. Nedavno je na Instagramu osvanula slika školskog sastava koji je Stefan napisao, a uslikao Novakov otac- Srđan:

– U stara vremena, dok su još uvek Rodžer Federer i Rafael Nadal bili ili prvi na svetu ili drugi, pojavio se moj tata po imenu Novak Đoković. I tako je nastalo moje prezime.

On je rođen 22.05.1987. maj. Aaaa, zaboravio sam nešto ja sam kao Stefan Đoković njegov sin. On me je inspirirsao da budem uporan i da dobro igram tenis – napisao je Stefan.

 

Dečak je sastavu dao naslov ''Moj junak''. Vidi se da Novak sa sinom ima posebnu konekciju, a jednom prilikom je srpski teniser istakao, i da bi u budućnosti mogao da igra i dubl sa Stefanom.

– Ko zna, možda se jednog dana Stefan i ja vratimo ovde (u Australiju prim. aut) igrajući dubl. Imam još dosta vremena ispred sebe – rekao je Novak u januaru ove godine.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU