Sahranjen kreator Saša Vidić: Seka Aleksić održala potresan govor - "Planirali smo velike stvari"

Kristina LJubisavljević

27. 04. 2023. 000000 14:30

Foto: Ata images

Kremaciji je prisutvovalo oko pedesetak ljudi, prijatelja, rodbine i saradnika. Ono što je svima privuklo pažnju jeste nedolazak mnogih javnih ličnosti, a koji su se putem društvenih mreža oprostili od pokojnog Vidića.

Saučešće u tišini primala porodica, tetka Dragica, brat Igor i sestre Aleksandra i Maja.

Na oproštaj od modnog kreatora Saše Vidića prva je stigla pevačica Seka Aleksić, noseći buket belih ruža, inače omiljeno cveće pokojnog kreatora. Na kremaciju je stigla i voditeljka Tanja Rađenović s partnerom, kao i muzičar Marko Kon, koji je zapalio sveće za pokojnog kreatora, koji je došao zajedno sa Leontinom Vukomanović. Na kremaciju stigao je i pevač Marko Rokvić, kao i Venesa Šokčić...

Pevačica Seka Aleksić održala je poslednji govor i potresnim rečima se oprostila od svog velikog prijatelja.

- Planirali smo velike stvari i radovala sam svemu što ćemo zajedno da uradimo, ali ti si rešio da odeš i, dobro, ne ljutim se kao što se nikad nisam ljutila kada si ti u pitanju, ali mi je žao, mnogo mi je žao što si nas napustio - rekla je Seka.

Saša Vidić je rođen 1971. godine u Hrvatskoj, ali od 1991. godine živi i radi u Beogradu. Premda je više od dve decenije na srpskoj javnoj sceni o njegovom privatnom životu se vrlo malo zna.

Upisao je modni dizajn na Fakultetu za umetnost i dizajn u Beogradu. Međutim, s obzirom na to da nije imao stalnih primanja morao je da napusti fakultet i da se zaposli. NJegova prva kreacija je bila haljina Branke Katić koju je nosila na dodeli nagrada nakon premijere filma „Mi nismo anđeli“.