Voditeljka prvi put progovorila o svom LJUBAVNOM ŽIVOTU: Dragana Kosjerina priznala šta najviše ceni kod svog PARTNERA (FOTO)

Magazin Praksa

01. 05. 2023. 000000 13:00

Foto: ATA

Postavši jedno od zaštitnih lica RTS-a, lepa voditeljka bila je svesna da će se javnost interesovati za svaki segment njenog života, ali to joj ne smeta. Dragana Kosjerina (36)  je pronašla sreću kraj partnera, Bojana Perduva, stomatologa.

- Prirodno je da se ljudi interesuju. Ne krijem se, ali i ne zatrpavam medije detaljima iz privatnog života. Portali katkad nešto prenesu, na društvenim mrežama je sve dostupno, ali u tome nema ničeg lošeg - kazala je jednom prilikom Dragana, koja povremeno na Instagramu podeli pokoju sliku sa momkom, pa dodala:

- Intimu čuvam za sebe, a partnera na kog sam ponosna i sa kojim delim život, nemam razloga da krijem.

Ne krije šta kog Bojana posebno voli, a to je njegova iskrenost.

- Iskren je. Posvećen, vredan. Dobar sagovornik i pravi prijatelj. Na stranu to što je lep i zgodan (smeh) - istakla je.

- Volim lepe fotografije, takve i kačim zbog sebe, ne zbog medija. Bojan se trudi da takve i zabeleži. On je deo mog života, i to se na mojim profilima i vidi. On je baš samosvestan i ambiciozan momak - rekla je Kosjerina u drugom intervjuu.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU