U CVATU: Trudna Rijana došla je u BELOJ HALJINI sa zanimljivom kapuljačom na Met Galu, sa Asap Rokijem (VIDEO)

Magazin Praksa

02. 05. 2023. 000000 11:30

Očekivano, sa malo dramskog zakašnjena, Rijana se pojavila na stepeništu Metropolitan muzeja na Met Gali, u pratnji Asap Rokija.

Trudna pevačica, je ovo prilikom nosila dugu belu haljinu, koja je prekrivala veći deo tela, a imala je gornji deo sa kapuljačom potpuno prekriven belim cvetovima. Donja polovina haljine se širila u A kroju, te je izgledala kao venčanica.
Ova trendi-trudnica je imala i par belih naočara sa sve crnim trepavicama koje su deo njih.
Ona je uz ceo izgled uklopila još rukavice bez prstiju, koje su bile zaštitini znak slavnog dizajnera Karla Lagerfilda, u čiju je čast ovogodišnja Gala.

Ubrzo po dolasku na crveni tepih, Rijana je skinuila gornji deo, pokazujući haljinu na bretele i cvetom na sredini grudi, kao i svoj trudnički stomačić.

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Access Hollywood (@accesshollywood)

U međuvremenu, Asap(34) se odlučio za belu košulju ispod tamnog blejzera brenda Gucci, i tartan suknju preko farmerki. Od asesoara, reper je poneo crnu kravatu, naočare, zanimljiv broš i kožne rukavice.

Par je objavio da očekuje svoje drugo dete zajedno, tokom Rijaninog nastupa na Superboulu.

Kao i mnogi drugi učesnici ovogodišnje Met Gale, Rijana j etakođe imala blizak odnos sa kreatorom čija zaostavština je ujedno i tema.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU