Na pitanja voditeljke poznata reperka odgovarala MJAUKANJEM: Video sa MET GALE koji je izazvao BURNE REAKCIJE (VIDEO)

Jelena Knežević

02. 05. 2023. 000000 16:00

Foto: Profimedia

Jučerašnja Met gala održala se u Metropoliten muzeju umetosti u NJujorku, prvog ponedeljka u maju svake godine.

Najvažnija modna noć u godini bila je posvećena preminulom nemačkom kreatoru, Karlu Lagerfeldu, koji nas je napustio u 85. godini.

Crvenim tepihom prošetale su najveće zvezde današnjice, ali jedan od najjedinstvenijih gostiju bila je niko drugi do voljena Karlova mačka, Šupet.

Zajedno sa nekim od najvećih poznatih ličnosti u industriji, Šupet se prošetala crvenim tepihom ispred Muzeja umetnosti Metropoliten u NJujorku, u čast svog vlasnika, pokojnog dizajnera, i njegovog umetničkog rada.

Iako su stajlinzi bili u fokusu, poput Rijanine bele haljine sa kapuljačom od velikih belih cvetova, ponašanje reperke Dodže Ket pokrenulo je lavinu reakcija.

Naime, Dodža se pojavila u srebrnoj haljini sa kapuljačom na kojoj su bile mačje uši. Šminku i dodatke potpuno jeuklopila u svoj "mačkast" izgled, a nokti su joj bili u obliku naoštrenih kandži. Međutim, tokom intervjua na Vogovom crvenom tepihu, ona je na sva pitanja voditeljke odgovarala mjaukanjem. Video je na društvenoj mreži Tviter doveo do lavine rekacija. Mnogi su ovo ponašanje osudili, smatrajući ga vidom nepoštovanja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU