Napustila Holivud i preselila se u Madrid: Nekada američka miljenica, a sada izopštena nakon sudskog spora sa bivšim mužem

Magazin Praksa

07. 05. 2023. 000000 20:30

Foto: profimedia

Nakon svih skandala, i presude na njenu štetu za klevetu protiv bivšeg muža Džonija Depa, Amber Hard je rešila da napravi drastičan korak. Naime, glumica se sa svojom ćerkom preselila u Španiju, tačnije Madrid.

Amber (37) je spakovala kofere i tiho se preselila u Španiju, a njena prijateljica je o toj odluci prokomentarisala
sledeće:
- Ona govori španski i srećna je tamo, odgajajući ćerku dalje od sve buke .Mislim da joj se ne žuri da se vrati na posao u Holivud, ali će se verovatno vratiti kada bude pravo vreme za pravi projekat, objasnila je.

Glumica je prodala svoj dom u Kaliforniji, u julu prošle godine za 1,1 milion dolara, što je skoro duplo više od onoga što je platila. Zatim je u oktobru fotografisana na plaži Majorke, sa svojom deovjkom Iv Barlov. U to vreme se pričalo da živi u iznajmljenoj kući na ostrvu.

Ali je ona sada rešila da se skrasi u Madridu, pa je nedavno viđena kako šeta gradom sa prijateljicom, dvogodišnjom ćerkom Onah, i bebisiterkom. Za ovaj izlazak je nosila belu majicu, lepršavu crnu suknju, a svoju plavu kosu je skupila u visoku punđu.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU