Tom Kruz i Šakira na takmičenju Formule 1: Na licu pevačice konačno osmeh, tokom vikenda dobila i nagradu za Bilbordovu ženu godine (FOTO)

Kristina LJubisavljević

08. 05. 2023. 000000 11:00

Foto: Profimedia

Glumac i pevačica veliki deo vremena na takmičenju su proveli zajedno, a nije poznato da li su od ranije prijatelji, ali na fotorgafijama izgleda da se odlično zabavljaju.

Holivudski srcelomac došao je sa dobro poznatom frizurom i belom polo majicom, dok je Šakira nosila maslinasti donji deo trenerke i bodi majicu.

Foto: profimedia

Šakira je tokom vikenda primila nagradu za Bilbordovu ženu godine. Kolumbijska lepotica bila je emotivna dok je razgovarala o svojim pogledima na ljubav i veze – godinu dana nakon gorkog rastanka od španskog fudbalera.

- Nije toliko važno da li je neko veran ili ne, ono što je zaista važno je da li si i dalje veran sebi. Kada sam se osećala najviše izgubljeno, muzika me je vratila na put sebi. Potraga za drugim je zamenjena potragom za samim sobom kada je želja da se bude savršena zamenjena željom da se bude autentičan - rekla je tada Šakira piše Dejli Mejl.

Šakira je nedavno rešila da se iz Barselone preseli u Majami i tamo započne novi život sa sinovima, Milanom i Sašom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU