Marija Mikić izašla iz porodilišta: Otkrila kako se oseća i na koga liči Milija

Kristina LJubisavljević

08. 05. 2023. 000000 14:16

Foto: ATA images

Marija je danas izašla iz porodilišta, a sačekali su je suprug i ćerkica Đurđa. Pevačica je otrkila kako se oseća nakon drugog porođaja i na koga liči beba.

- Super sam. Jedva sam čekala da krenemo kući. Porođaj je prošao odlično, hoću da se zahvalim osoblju. Tek sad kreće žurka. Milija liči na mene. Bar ću ja tako da pričam. Nisam razmišljala ni o kakvom slavlju. Uskoro je Đurđin prvi rođendan. Bitno mi je da smo živi i zdravi. Hoću da budem sa svojom decom i da popijem kaficu. Muž i ja smo zajedno birali ime za sina. Nismo pogrešili. On je toliko mio da ne znam da li sam ga ja rodila - rekao je Marija prenosi Blic.

Marija ima ćerkicu Đurđu koja uskoro puni godinu dana, a kako je razlika veoma mala pevačica misli da će njena deca biti kao blizanci.

- Savetovali su nas stariji da ćerkici kupimo poklon, da joj donesemo i kažemo da je to od bate. Bojim se da ga ne udari, ali ona je mnogo mala, pa mislim da će njih dvoje biti kao blizanci.

- Drugi porođaj mi je teže pao, jer sam znala šta me čeka. Beba je mala 2500 g ima - istakla je pevačica Marija Mikić za "Blic".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU