"U moje vreme je sve bilo drugačije": Leontina Vukomanović progovorila o vaspitanju dece, pa se dotakla Evrovizije - "Ne očekujem preveliki kvalitet"

Jelena Knežević

15. 05. 2023. 000000 13:30

Foto:V. Danilov

Leontina je autorka koja je napisala neke od velikih hitova za Željka Joksimovića, Bojana Marovića, Mikija Perića, Romanu, Maju Nikolić, Andrijanu Božović i mnoge druge. Važi za jednu od najtalentovanijih pevačica na našim prostorima. Prvu pesmu je objavila 1986. godine dok je još uvek bila u srednjoj školi.

Pre 12 godina na svet je donela ćerku Luciju. U emisiji "Premijera - Vikend Specijal" progovorila je o vaspitanju dece koje je nekada bilo znatno drugačije:

- U moje vreme je sve bilo drugačije. Nešto se učilo kod kuće, a nešto u školi. Nivo buke koji se danas čuje iz škola, nije postojao onda. Kad smo bili previše glasni, slali su nas na hor. Na roditeljima je da odaberu model vaspitanja, to je osnova svega.

U subotu je završena 67. po redu Evrovizija, a pobedu je odnela švedska predstavnica Lorin. Naš predstavnik Luk Blek osvojio je 24. mesto.

- To je šou koji se gleda u mojoj porodici. Ne očekujem preveliki kvalitet, već nešto što će zaseniti publiku. Juče sam se smešila, jer sam videla neke nastupe koji su me nasmejali. Sve osim prvog mesta je daleko, što se našeg nastupa tiče, nije važno ni koje je mesto. Veliki je uspeh stići do finala - zaključila je u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU