"Imao sam 128 kilograma i ozbiljno sam voleo da jedem": Aleksandar Sofronijević otkrio kako je smršao skoro 50 kilograma

Kristina LJubisavljević

15. 05. 2023. 000000 15:00

Foto: Jutjub/printskrin/ TV grand

Aleksandar Sofronijević važi za muzičara koji pored brige o svojoj karijeri izuzetno brine i o svom zdravlju i fizičkom izgledu, međutim nije uvek bilo tako.

Svojevremeno je Sofra patio od prekomerne gojaznosti koju je uspeo da pobedi i dovede sebe u izbalansirano stanje duha i tela, ali priznaje da put do toga nije bio lak.

– Bio sam zaista gojazan imao sam 128 kilograma i ozbiljno sam voleo da jedem. To je bila ljubav prema hrani. Jedva sam čekao da završim svirku u 3,4 ujutru i pojedem metarsku palačinku i slatku i slanu i da legnem da spavam. Malo po malo došao sam do trenutka da ne mogu da se sagnem da zavežem pertlu i tada sam presekao i rekao da ne može više tako– prisetio se Sofronijević koji je opisao kako je tekao njegov put do zdravijeg života.

– Bilo je mnogo teško, mnogo sam grešio, imao sam neka povređivanja zato što sam pogrešno vežbao, pogrešno trenirao, pogrešno unosio hranu i gladovao, ali polako sam učio korak po korak i doveo sebe da sam skinuo 46 kilograma po malo trudimo sam se budem sve bolji- priča Aleksandar koji ima savet za sve koji imaju sličan problem.

– Moj savet ako si gojazan odeš na testove i lagano menjaš životne navike, jer ako kreneš brzo da ih gubiš brzo ćeš ih i vratiti- tvrdi harmonikaš.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU