Šakira odgovorila na glasine o zabavljanju sa Tomom Kruzom nakon što su viđeni zajedno

Kristina LJubisavljević

15. 05. 2023. 000000 18:30

Foto: Profimedia

Pevačica je rešila da vesti o bilo kakvoj vezi sa poznatim glumcem odmah demantuje. Oglasila se njena prijateljica i stavila tačku na ovakve informacije.

- Kada su prijatelji u Majamiju, oni se sastaju. Novinari žele da naprave romansu, ali ona poznaje Toma jako dugo. Fokusirana je na svoju porodicu - rekla je Ana Lurd Martinez za Page Sik, dok je drugi izvor takođe  potvrdio da pevačica nije zainteresovana za veza sa Tomom.

- Šakira se odlično provela družeći se sa Tomom na Formuli 1, ali nije zainteresovana da izlazi sa njim. Bio je zaista fin i ona je uživala u njegovom društvu, ali trenutno nije fokusirana na zabavljanje s njim ili bilo kim drugim. Ona ima mnogo toga i za sada je fokusirana na svoju decu i karijeru.

Šakira i Džerard, koji zajedno dele sinove Milana i Sašu, šokirali su fanove kada su u junu 2022. objavili zajedničko saopštenje u kojem su najavili kraj romanse. Džerard je od tada sa studentkinjom Klarom Čia Marti (24), dok se pevačica fokusirala na preseljenje iz Barselone u Majami i sinove.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU