"NIJE NI MOJA MUZIKA ZA DECU": Nikola Rokvić ostao šokiran kada je čuo da deca znaju reči njegovih pesama - Ovo je jedina njegova pesma koju pušta svojoj deci

Kristina LJubisavljević

16. 05. 2023. 000000 13:20

Foto: Novosti

Svedoci smo da deca poznaju reči pesama za koje bismo se iznenadili da su im poznate. Na ove konstatacije osvrnuo se i popularni pevač, Nikola Rokvić.

On je o tome progovorio na svom Instagram profilu gde kaže da se dešavalo da se šokira kada čuje da manja deca znaju reči njegovih pesama.

- Nije svaka muzika za decu! Pogotovo nije ova današnja muzika koja je u trendu za decu… Šokiram se svaki put kada čujem decu kako pevaju pesme neprihvatljive i ljudima da ih pevaju… Prošle godine sam prisustvovao proslavi gde dete od 5 godina peva neku pesmo o koktelu ljubavi u troje, a stariji u ekstazi oduševljenja…Mrak…Nije ni moja muzika za decu! - počeo je Nikola.

On je objasnio da postoji samo jedna njegova pesma koju pušta deci:

- Jedina moja pesma koju često puštam deci je ova pesma “Zavoli”… ostale im ne puštam… Nisu za njihov uzrast, jednostavno… Zna se šta su dečije pesmice, šta je ozbiljna klasična muzika…Televiziju ne gledaju, rijaliti ne gledaju, vesti o politici, tragedijama i crnoj hronici ne spominjemo pred njima, ne palimo Tv kanale bez ciljanog programa pred decom… Decu moramo da zaštitimo od takvih stvari dok su mali… Oni ne znaju da sagledaju sve iz pravog ugla i tako im stvaramo traume i strahove - zaključuje Nikola.

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU